Finanțator principal
Parteneri
 • Grupul PONT
  Grupul PONT
  Grupul PONT este o organizație înființată în 2009 care își propune inovarea socială prin participare, antreprenoriat și cultură cu un focus special pe tineri și digitalizare. Grupul PONT își derulează activitatea prin programe cadru și proiecte specifice realizate prin intermediul unor parteneriate intersectoriale și multidisciplinare la nivel local, regional, național și european. Grupul PONT este stabilit în Cluj-Napoca, Transilvania, România, Europa.
 • Erasmus+
  Erasmus+
  Erasmus+ este programul prin care UE sprijină educația, formarea, tineretul și sportul în Europa. Dispune de un buget de 14,7 miliarde EUR, bani cu ajutorul cărora peste 4 milioane de europeni vor putea câștiga experiență și avea acces la studii, formare și voluntariat în străinătate.
 • Consiliul Tineretului din România
  Consiliul Tineretului din România
  Consiliul Tineretului din România este federația care reprezintă tinerii și organizațiile de tineret din România în raport cu decidenții de la nivel național și, prin afilierea la Forumul European al Tineretului, internațional. CTR are membri 20 de structuri naționale, județene și afiliate internațional, majoritatea structuri federative, acestea reunind împreună peste 400 de filiale și/sau organizații neguvernamentale de / pentru tineret.
 • Banca Comercială Română
  Banca Comercială Română
  Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operațiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie și piețe de capital), precum și societățile de profil de pe piața leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuințe.